(27)

Du kan alt

audiobook & e-book


Med DU KAN ALT er Christian Jungersen tilbage med en ny, stor samtidsroman.

Velkommen til et luksuriÞst balinesisk resort, baren pÄ taget af et femstjernet hotel i Rio de Janeiro, en udslusningspension for ungdomskriminelle, et fÊngsel i Iran for politiske modstandere, den lille sjÊllandske by Krummerup og Assistens KirkegÄrd om natten.

Da Pers sÞn flytter hjemmefra, og hans kone vil skilles efter 22 Ärs Êgteskab, siger han sit job op for at blive selvstÊndig. Han vil udnytte sin nye frihed, han vil opbygge en virksomhed inden for terapi og coaching, og han vil vise sine medmennesker en ny mÄde at leve pÄ. Per vil det hele, han siger ja til livet og inviterer en tidligere kriminel til at bo hos sig i en lille lejlighed pÄ Vesterbro, han mÞder den karismatiske Simin og bliver involveret i et drama omkring det iranske eksilmiljÞ i Danmark. Der brÊnder en ild i Per, og sÄ begynder det en dag ogsÄ at brÊnde rundt om ham.

DU KAN ALT er en eksplosion af en roman om ti omtumlede Är i Pers liv og en bog, der stiller spÞrgsmÄlet: Kan vi skabe et nyt liv, den dag det bliver nÞdvendigt? Kan vi gÞre det igen og igen? Og hvad koster det?


Narrator: Janek Lesniak
Duration: