(79)

Ella ja kaverit 2

E-book


Ella ja kaverit 2 on tukeva paketti silkkaa riemua.

Se sisÀltÀÀ kirjat Ella ja lopettaja, Ella ja Pate, Ella ja Pukari sekÀ Ella yökoulussa, jotka ovat aiemmin ilmestyneet Kirjava Kukko -sarjassa.

Uudessa yhteisniteessÀ luokkakaverukset seikkailevat ensin kesÀleirillÀ. Sinne saapuu myös heidÀn opettajansa - joka tosin luulee lÀhteneensÀ hermolomalle. Tokan luokan alkaessa syksyllÀ Pate pettyy, kun ensimmÀisen luokan jÀlkeen ei alakaan yliopisto. Ja lakkoon hÀn ryhtyy, kun kuulee, ettei koulussa vielÀ toisellakaan luokalla makseta palkkaa. EntÀs kun luokalle saapuu Pukari: Tuukka kuulee opettajan sanovan rehtorille, ettÀ Pukari ei ole tÀltÀ planeetalta. Eli poika on siis varmasti humanoidi!

Onneksi luokka lopulta pÀÀsee yökouluun, jonka opettaja jÀrjestÀÀ vannottuaan, ettÀ sellaista ei jÀrjestetÀ ennen maailmanloppua. Mutta onneksi yökoulussa on vain yksi sÀÀntö: kaikki on kiellettyÀ.

Kirkkonummelaisen Timo Parvelan lasten- ja nuortenkirjoja luetaan ympÀri maailmaa, erityisesti Saksassa hÀnen suosionsa on valtaisaa. Parvela tunnetaan myös kÀsikirjoittajana sekÀ kolumnistina.