(0)

Ella och fnittermusen

E-book


Ella har hittat en ny kamrat, fnittermusen Rudi. NĂ€r han börjar fnissa kan hon inte heller hĂ„lla sig för skratt. Men de mĂ„ste vara försiktiga, för mamma vill inte ha nĂ„gra möss i huset. Rudi fĂ„r bo i Ellas dockskĂ„p och hon hĂ€mtar smĂ„ ostbitar Ă„t honom. Men Ellas storasyster Lara blir tonĂ„rssur nĂ€r Ella fnissar för mycket. DĂ„ fĂ„r Rudi en idĂ© – de ska spela Lara och hennes kompisar ett litet spratt!

Följ med in i barnens, vÀttarnas och djurens fantasifulla vÀrldar i dessa tio fristÄende berÀttelser. HÀr hoppar grodorna lÀngdhopp och smÄ födelsedagsbarn fÄr nÀstan flyga till mÄnen. I den förtrollade trÀdgÄrden kan djuren prata och en livsfarlig katt kan bli en ny lekkamrat. HÀr Àr allt möjligt!

Heike Wendler Ă€r grafisk designer, banboksförfattare och novellist som har tagit den tyska marknaden med storm med sina charmiga kalendrar barnboksserier. DĂ„ Wendler Ă€r intresserad av det fantasifulla och det övernaturliga tar hennes böcker med sig lĂ€saren in i en vĂ€rld dĂ€r mytologiska vĂ€sen möter vardagens mĂ€nniskor och djur. Även teman som Ă€ventyr och vĂ€nskap ligger Wendler varmt om hjĂ€rtat och hennes böcker Ă€r perfekta för barn pĂ„ vĂ€g in i bokslukarĂ„ldern.