(0)

En lejemorders kugle

E-book


Yancey Bannerman var bitter, da han red ud fra White River Flats. Han fĂžlte, at guvernĂžr Lester Dukes havde reduceret ham til en almindelig lejemorder.

PÄ sin vej kom han til Redondo, en lille Þrkenby med et enormt problem. Og det syntes, som om Waco Brett, der var det dÊknavn, han havde opereret under, pÄ en eller anden mÄde var den centrale person i byens problem.

Yancey ville give nÊsten hvad som helst for at fÄ fred til at gennemtÊnke sin situation, men i Redondo var der mÊnd, der var bange for Waco Brett, og inden Yancey fik en chance til at tÊnke sig om, mÄtte han bruge revolveren og sine knytnÊver igen og igen, blot for ikke selv at blive drÊbt.

Keith Hetherington (f. 1929) er en australsk forfatter, der har udgivet mere end 600 titler. Han har skrevet bÞger i flere forskellige genrer, men er primÊrt kendt for sit enorme bidrag til westerngenren. Her har han blandt andet udgivet adskillige bÞger i serien "Bannerman og Colt", der fÞrste gang sÄ dagens lys i 1978 med bogen "GuvernÞrens penge". Hetherington startede sin skrivekarriere allerede i sine teenageÄr og har udgivet bÞger lige siden. Han har skrevet under adskillige pseudonymer, hvoraf Kirk Hamilton, Jake Douglas og Clayton Nash er nogle fÄ eksempler.

"Bannerman og Colt" er en westernserie om de to hĂ„rdtslĂ„ende fĂžlgesvende Yancey Bannerman og Johnny Colt, der gang pĂ„ gang stĂ„r overfor banditter og slyngler – og ofte mĂ„ tage bĂ„de nĂŠver og revolvere i brug for at opretholde loven og retfĂŠrdigheden.