(206)

FC Mezzi 3 - Saksipotku

audiobook & e-book


FC Mezzi on onnistunut nousemaan ykkössarjaan! Jake, Nick ja Peter eivĂ€t malta odottaa, ettĂ€ pÀÀsevĂ€t pelaamaan entistĂ€ joukkuettaan GĂŠrdehavnia vastaan – varsinkin Ă€rsyttĂ€vĂ€lle entiselle pelikaverille Alexille olisi kivaa nĂ€yttÀÀ nĂ€rhen munat!

Kroatialainen Zlatan on liittynyt FC Mezziin. Zlatan on taitava, mutta tulinen pelaaja – miten pojat tulevat Zlatanin kanssa toimeen? EntĂ€ miten FC MezziltĂ€ sujuu rahankeruu tulevaa ulkomaan reissua varten?

"Saksipotku" on riemukkaan jalkapallosarjan kolmas osa.

\"Jake ja hĂ€nen ystĂ€vĂ€nsĂ€ ovat perustaneet ihan oman jalkapallojoukkueen – FC Mezzin, tietysti Lionel Messin mukaan!

Kirjasarjan mukana pÀÀsee seuraamaan FC Mezzin pelejĂ€ ja uuden joukkueen kehittymistĂ€. Myös ystĂ€vyys on tĂ€rkeĂ€ssĂ€ osassa – ja toki mukaan mahtuu myös ihastumisia ja kasvukipuja. \"

Daniel Zimakoff (1956–) on tanskalainen lastenkirjailija. HĂ€n on koulutukseltaan kirjastonhoitaja. Zimakoff aloitti kirjailijanuransa vuonna 1989, ja hĂ€n on julkaissut kymmenittĂ€in lastenkirjoja. HĂ€n on saanut myös Tanskan kulttuuriministeriön myöntĂ€mĂ€n arvostetun lastenkirjapalkinnon (Kulturministeriets bĂžrnebogspris) vuonna 2005.