(0)

FODBOLDBROK: En guide til Superligaen: - Lunken Suppe og leverpostejsbold

E-book


Lunken Suppe og leverpostejsbold - FODBOLDBROKs guide til Superligaen.

Betragter man den danske Superliga udefra fremstÄr den som en trist, grÄ grÞd af Þkonomisk ramponerede og kedeligt spillende klubber, befolket af en hÊr af karakterlÞse og ligegyldige fodboldspillere, trÊnere og ledere.

Men takket vÊre alt fra det SÞnderjyske integrationsprojekt af islÊndinge, den Ärhusianske gymnastikforenings storhedsvanvid over Per Bjerregaards forsÞg pÄ at kÞre sit elskede BrÞndby i sÊnk til det forvoksede parcelhuskvarter i Farums tikitaka-fodboldrevolution leverer Superligaen sammen med et herligt galleri af langt-ude personager alligevel sÄ meget brokvÊrdigt materiale, at den altid bevÊger sig pÄ grÊnsen mellem det uudholdelige og uundvÊrlige.

Lunken Suppe og leverpostejsbold - tager samtlige Superligaklubber og de stĂžrste profiler under ukĂŠrlig satirisk behandling med portrĂŠtter, analyser og baggrund.

MÞd Fodboldpensionisten, Fizzkarlen, Valdano, Varmluftsbohemen, Jamen-AltsÄ Johnny, Tonstunge Retov, Menneskehandleren, Den Blege Klapperslange, Hipster-Holst og mange flere af Superligaens mest og mindst farverige karakterer pÄ banen, trÊnerbÊnken og i direktionsgangene.

Bogen tager ogsÄ lÊserne pÄ en smuttur tilbage i tiden til dengang FCK var en falleret fusionsklub pÄ randen af nedrykning, RÞde Romario huserede pÄ topscorerlisten og Boye Habekost var et brandvarmt mÄlmandsnavn.

Alt sammen ingredienser, der gÞr den danske Suppe til verdens mest svingende, mest tragikomiske og pÄ gode dage bedst krydrede liga.

- Om FODBOLDBROK.

Leverer mavesure opstĂžd om en fodboldverden af lave. GĂ„r efter manden og ikke bolden, og sparker gerne til dem, der ligger ned.

FODBOLDBROK er startet pÄ internettet, hvor de to brokkere kommenterer og analyserer lystigt, vredt og passioneret pÄ alt, hvad der rÞrer sig pÄ fodboldscenen - isÊr den hjemlige danske Superliga, som i deres verden ikke hedder andet Suppen.

Brokvinklen er ĂŒber-nĂžrdet og satirisk, og gĂ„r ud over de dyrt betalte spilleres primadonna-nykker og tudefjĂŠs-attituder pĂ„ banen, de selvfede klubchefer, de tĂ„belige trĂŠnerdispositioner, intetsigende spillerinterviews, kiksede fodboldeksperter, svinetacklinger, fejlkendelser, falske 9'ere, fjollede fans og meget mere.

FODBOLDBROK-holdet bestÄr af de to angrebsivrige brokhoveder Jens Andersen og Steffen Gronemann - begge uddannede journalister og fodboldnÞrder ind i hjertet.