(1)

Fuld fart frem. Erindringer 1962-1996

audiobook & e-book


Harry Motor har sat sit fingeraftryk pĂ„ alt, hvad der i Danmark forbindes med biler – han har vĂŠret skribent for FDM-bladet "Motor", vĂŠret direktĂžr for Volvo Danmark, gjort lynkarriere hos Ford og arbejdet som sportsjournalist og forfatter hos bĂ„de DR og FDM.

I dette andet bind af Harry Motors erindringer fortÊller han om tiden, efter han forlod sin stilling som salgschef hos Ford og blev direktÞr for Volvo Danmark. HÞr, hvordan han bar sig ad med at overbevise de svenske chefer om, at det var ham, der kunne fÄ Volvo tilbage forrest i feltet i Danmark, da de endnu lÄ nÊsten bagest.

Tag med Harry Motor til Volvo Australien, pÄ foredragsturné rundt i USA og tilbage til Danmark og se, hvordan hans entusiasme og gÄpÄmod blot har eskaleret i lÞbet af hans spÊndende liv.

Harry "Motor" Jensen (1921-2001) var en dansk erhvervsmand, journalist og forfatter, som sĂŠrligt er kendt for sit arbejde inden for bilsektoren. Han var i en Ă„rrĂŠkke direktĂžr for Volvo Danmark og sidenhen i Australien. I Ă„rene 1957-1988 stod han for "Teknisk brevkasse" i FDM‘s medlemsblad "Motor", og i dag kender de fleste ham ved navnet Harry Motor.


Narrator: Fjord Trier Hansen
Duration: