(0)

Giftaffald

E-book


Brandstiftelse, gift og død, det er ingredienserne i denne krimi. BrandvÌsnet rykker ud til en storbrand ved Ballastbrßcke ved fjorden i Flensburg. Det bliver hurtigt klart, at det drejer som om brandstiftelse, hvor efterforskerne finder giftigt affald. Da der ogsü bliver fundet to døde i forbindelse med branden, overtager kriminalpolitiet i Flensburg sagen. Kort tid efter kører en kvindelig tysk bilist gennem grÌnsekontrollen fra Tyskland ind i Danmark, hvorved en soldat bliver hürdt kvÌstet. Nu kommer Hauptkommissar Frank Reuter og hans kvindelige danske kollega, politikommissÌr May-Britt Oldsen, pü banen. Büde soldaten og bilisten ligger i koma. Imidlertid bliver der fundet dunke med tÌndvÌske i kvindens bil. Er hun viklet ind i en brandstiftelse?

I Flensburg kommer ejeren af de brÌndte huse, Bertram Jansen, i politiets søgelys. Han bliver varetÌgtsfÌngslet, da der er fare for modvirkning af sagens opklaring. Jansens forsvarsadvokat giver privatdetektiven Henrik Bargen til opgave at foretage en efterforskning. Han finder yderligere belastende indicier mod Jansen, men sü kommer miljøaktivister ind i billedet. SpÌndende krimi med handling i Sydslesvig og Sønderjylland.

Om forfatteren

Harald Jacobsen blev født i Nordfriesland (Tyskland) i 1960. Allerede i ungdomstiden lod han sig fascinere af spÌndende romaner. Efter forskellige jobs gennemgik han en uddannelse i kreativ skrivning. Siden 2006 har han füet udgivet flere kriminalromaner, overvejende med lokalt islÌt. Hans hovedperson, Frank Reuter, er gennemgüende figur. Ideerne til romanerne kommer til forfatteren i idylliske omgivelser pü kanten af Naturparken Aukrug, hvor han bor sammen med sin hustru og to katte.