(2)

Godt klaret, Jeeves!

audiobook & e-book


Denne samling fortĂŠllinger indeholder nogle af de mest morsomme fra Wodehouses berĂžmte serie om den naive engelske adelsmand Bertie Wooster og hans butler, den snu og underspillede kammertjener Jeeves. Jeeves mĂ„ lĂŠgge sig i selen for at redde sin herre fra at tabe ansigt i forskellige tĂ„belige situationer – og Wooster opdager ikke altid, at det ikke er ham selv, der har fĂ„et de gode ideer!

Politiken skrev: ”Nu ved vi, at Wodehouse er udĂždelig. Hans berĂžmte par har delt rollerne mellem sig, sĂ„ den ikke uintelligente Bertie Wooster spiller rollen som idiot og Jeeves som Ă„ndsoverlegen butler.”

P.G. Wodehouse (1881-1975), engelsk forfatter, isĂŠr af de mere muntre genrer. Er blevet kaldt ”Verdens morsomste forfatter” og var i sin samtid meget lĂŠst og hĂžjt elsket. UmĂ„delig produktiv, skrev flere hundrede noveller, omkring halvtreds romaner og var medforfatter pĂ„ et stort antal lystspil og operetter. Gennem tiderne er hans bĂžger blevet oversat til alverdens sprog og solgt i millionvis. En sĂŠrstatus blandt hans vĂŠrker indtager fortĂŠllingerne om den uforligneligt morsomme engelske butler, Jeeves.


Narrator: Sune Pilgaard
Duration: