(1)

Hacker

audiobook


Mek bruger lang tid foran sin computer. Han er bÄde god til spil og til at kode. Til gengÊld er han ikke sÄ god til at passe sin skole. Han keder sig og pjÊkker sÄ meget, at han bliver truet med bortvisning. En aften hacker han sig ind pÄ skolens server for at Êndre tallet for sit fravÊr. Men her stÞder han pÄ oplysninger, der Êndrer hans liv.

"Hacker" er en actionhistorie om magtmisbrug, lÞgne og digital overvÄgning, og det er svÊrt ikke at lade sig rive med. Hvem kan du stole pÄ? Hvem er de gode? Hvem er de onde? Og mon de holder Þje med dig ... lige nu?

Den danske forfatter Mette Finderup (f. 1968) er uddannet i litteraturhistorie ved Aarhus Universitet og har igennem det meste af sit liv arbejdet inden for litteraturens verden. Hun fik sin litterĂŠre debut i 2005 med de to titler "Amirs amulet" og "Daniel fra B-klassen", der var en del af bĂžrnebogsserien "Sisse og Simone". 2005 var samtidig Ă„ret, hvor Mette Finderup udgav bogen "Historier fra Valhal", der blev nomineret til Orlaprisen. Fem Ă„r senere, i 2010, blev Finderup mere end nomineret, da hun med bogen "Emmy – den fedeste sommer... or not" vandt Orlaprisen.