(733)

Hammurabin enkelit

audiobook & e-book


Uskollisella lukijalla maailmanmenestykseen nousseen Max Seeckin esikoisteos!

Suomen suurlÀhetystön työntekijÀ Jare Westerlund katoaa Zagrebissa. Ainoa johtolanka ovat nimettömÀt uhkaukset, joita Westerlund on saanut juuri ennen katoamistaan. Tilannetta lÀhetetÀÀn selvittÀmÀÀn puolustusvoimien erityisasiantuntija Daniel Kuisma ja ulkoministeriössÀ työskentelevÀ Annika Lehto.

Kroatia on Kuismalle tuttu paikka, sillÀ hÀn on osallistunut aikoinaan Jugoslavian sotaan rauhanturvaajana. Samassa sodassa on taistellut myös italialainen Antonio Franzo, joka joutuu Dubrovnikissa murhayrityksen kohteeksi. Pian hÀn saa tietÀÀ, ettÀ vaarassa ovat muutkin sodan aikana salaiseen operaatioon osallistuneet miehet, heidÀn joukossaan yksi suomalainen.

Max Seeckin esikoisteos on kansainvÀlisen tason tiheÀtunnelmainen trilleri, jota on mahdotonta laskea kÀsistÀÀn ennen kuin viimeinenkin sivu on luettu.

Max Seeck (s. 1985) on espoolainen kirjailija, kÀsikirjoittaja ja elokuvaohjaaja. Hammurabin enkelit on hÀnen esikoisteoksensa, ja Suomen Dekkariseura palkitsi sen vuoden 2016 parhaana esikoisdekkarina.


Narrator: Jukka PitkÀnen
Duration: