(0)

Herren og gadedrengen

E-book


En gadedreng mĂžder en fornem herremand, og begges liv forandres for altid. Da Sir Alan Watleigh begiver sig pĂ„ jagt efter sex, har han ingen anelse om, at den gaderotte, han slĂŠber med hjem til en sidste gang nydelse i sit livs mĂžrkeste time, skal blive den mand, der redder ham fra gravens mĂžrke. PĂ„ trods af sit barske liv i Londons slum er Jem en kvik og munter ung mand. Han er ogsĂ„ vittig, uĂŠrbĂždig og frisk og fĂ„r Alan til at grine – noget, der sker sjĂŠldent, efter krigstraumer og hans families dĂžd har forvandlet ham til en skygge af sig selv.

En enkelt nats uforpligtende sex udvikler sig til et jobtilbud. Jem pÄtager sig rollen som Alans kammertjener, men han kan mere end at blanke stÞvler og stive flipper. Ligesom de to mÊnd er ved at finde sig til rette med deres nye liv, tvinger nyheden om en tidligere soldat under hans befaling Sir Alan og Jem afsted for at redde et barn i fare.

Rejsen bringer dem tÊttere pÄ hinanden, idet de langsomt bevÊger sig fra kÞdeligt begÊr til kÊrlighed. De redder pigen ud af klÞerne pÄ en sindssyg lÊge, der er lige sÄ optaget af at eksperimentere med den skrÞbelige menneskesjÊl som med den fysiske krop. Alan forstÄr, at han elsker Jem, da han er nÊr ved at miste ham, men er Alans kÊrlighed stÊrk nok til, at han tÞr lÞbe den risiko, at verden omkring ham mÄske opdager hans sande jeg? Og er han stÊrk nok til endelig at acceptere den retning, hans seksuelle begÊr gÄr i?

Uddrag af bogen

Han ville blive hÊngt, hvis han blev opdaget. Det vidste Jem godt. Men han vidste ogsÄ, at han kunne tjene en halv krone for at gÞre det, og han ville kunne gÄ mÊt i seng i aften. Nu skulle han bare finde ud af, om herren i den fine vest var en rigtig kunde eller en slyngel som havde lagt en fÊlde for ham. Han kastede endnu et blik pÄ den dyre vogn som ventede pÄ gaden, som overbeviste ham, at den mÞrkhÄrede mand var det fÞrstnÊvnte. En stikker ville ikke vÊre sÄ detaljeret i et forsÞg pÄ at fange en luder. Han ville mÄske henvende sig til ham pÄ et vÊrtshus eller pÄ gaden og hviske en frÊk anmodning, men han ville ikke hyre en rigmandsvogn for at fuldende fÊlden. Ville han?

Om forfatterne

Summer Devon er et pseudonym for Kate Rothwell, som ogsÄ skriver under eget navn. Summer skriver flere slags homoerotiske kÊrlighedsromaner, herunder historiske. Mange af hendes bÞger er skrevet sammen med Bonnie Dee.

Bonnie Dee skriver kÊrlighedsromaner og har ofte befundet sig pÄ bestsellerlisterne hos New York Times og USA Today.