(2)

Hopp

E-book


VĂ€rme, nostalgi och tidsresor.

Fayes mamma dog nÀr hon var liten och trots att hon idag har en egen familj och tvÄ döttrar, tÀnker hon ofta pÄ modern. Saknaden och sorgen över att ha vuxit upp utan henne vÀxer sig allt större och starkare ju Àldre hennes egna döttrar blir.

En dag hÀnder nÄgot ofattbart och Faye befinner sig plötsligt i sitt barndomshem 30 Är tidigare. Hon inser att hon har rest bakÄt i tiden och att hon nu har möjligheten att prata med sin mamma igen, att stÀlla de frÄgor hon aldrig fick chansen att stÀlla.

Faye kan inte slÀppa taget om det förflutna och leva i nuet. Hon vill vara hos sin mor och sina döttrar samtidigt. Men mÄste hon verkligen vÀlja?

Hopp Àr en varm och nostalgisk roman om mor- och dotterrelationer, om kÀrlek som spÀnner över tid och rum och om att gÄ vidare.

HELEN FISHER tillbringade sina första Är i USA men vÀxte frÀmst upp i Suffolk i England, dÀr hon fortfarande bor med sina tvÄ barn. Hon har studerat psykologi vid Westminster University och ergonomi vid University College London. Hopp Àr hennes debutroman.

"Det Àr en annorlunda och fascinerande roman. Den första pÄ Är och dar som faktiskt berörde mig." Marian Keyes