(0)

Hundpatrullen

audiobook & e-book


I det lilla kvarteret SvartgÄsen Àr de flesta dagar den andra lik, i alla fall pÄ ytan. Den fÀrgstarka Viola gÄr sina promenader med rullatorn i ett fast grepp och med sin hund Killen i slÀptÄg. Sedan Àr det kaffe och fika hemma hos Margareta, som Viola alltid försöker övertala att hÀnga med pÄ galna Àventyr. Kanske stöter de pÄ den vresiga grannen Konrad som Viola ÀndÄ misstÀnker Àr en rÀtt sÄ trevlig karl under den buttra ytan. Hon Àr dÀrför fast besluten om att fÄ Konrad och Margareta att bli ett par, eftersom de bÄda tvÄ Àr pÄ tok för envisa för att inse hur bra de skulle passa ihop.

För Konrad var flytten till SvartgÄsen en chans att lÀmna sitt gamla liv bakom sig och föra en anonym tillvaro, nÄgot som inte Àr helt enkelt med grannar som den nyfikna Viola, och den barska men ÀndÄ stiliga Margareta.

NÀr det annars sÄ lugna grannskapet drabbas av stölder blir Viola eld och lÄgor och beslutar sig för att hÄlla extra utkik efter tjuvarna, men nÀr Konrad börjar bete sig alltmer underligt kan hon inte lÄta bli att misstÀnka att tjuven kanske Àr nÀrmare Àn hon trott. Hur ska det nu gÄ med hennes romantiska planer?

"Hundpatrullen" Àr en feelgood-roman fylld av vÀrme och humor och första boken om pensionÀrerna Viola, Margareta och Konrad.


Narrator: Fredde Granberg
Duration: