(36)

Hungerhjerte

audiobook & e-book


Truede hun sin kÊreste med en kÞkkenkniv? Hun kan ikke huske det, kun at nogen rÄbte, at hun var fucking sindssyg. Det er nat, og hun sidder pÄ Psykiatrisk Center i Ballerup. Hun har gÄet rundt ude pÄ parkeringspladsen uden tÞj pÄ for at lede efter sin kÊreste.

For fÄ dage siden var hun en kvinde med en mand i et rÊkkehus nord for KÞbenhavn. For lÊnge siden var hun et barn i en indviklet familie. Nu kan hun ikke lÊngere mÊrke sin krop, kun buldrende angst. Hun har lÊst alt i verden og kan sno psykiatere og mÊnd om sin lillefinger. Men hvem kan fortÊlle hende, hvem hun er?

Hungerhjerte er en autofiktiv roman om angst, kÊrlighed, sex og terapi. En kvindelig forfatter og oversÊtter er flyttet hjem til Danmark efter at have boet nogle Är i udlandet. Hun er del af et kÞbenhavnsk kunstner- og akademikermiljÞ, og hun forelsker sig begÊrligt i en musiker, som hun flytter ind hos sammen med sin voksne datter. Men umÊrkeligt begynder lyset at svinde omkring hende. Hun mister fornemmelsen af, hvordan sÊtninger skal vende, om natten vÄgner hun med et sÊt. Hun ved godt, hvordan ordentlige mennesker opfÞrer sig. De er afdÊmpede og rummelige og forstÄende. Men lige under hendes hovedskal traver et vilddyr rundt pÄ en udspÊndt hinde.


Narrator: Karen Fastrup
Duration: