(70)

Hurja Hantta

audiobook & e-book


Hurja, hurjempi Hantta

Suomalaiset oppivat tuntemaan Hannele ”Hantta” Krausen hyperaktiivisena ideanikkarina, joka tuntui olevan kaikkialla: tv:ssĂ€, mainosmaailmassa, lehtien kansissa ja keskiaukeamilla – ja yhtĂ€ aikaa Helsingin kaikissa julkkispippaloissa. Koko kansan puheenaiheeksi hĂ€n nousi viimeistÀÀn toivottaessaan suorassa tv-lĂ€hetyksessĂ€ ”Helvetin hyvÀÀ yötĂ€â€.

NykyÀÀn Hantta tunnetaan Wilma SchlizewskinÀ, eikÀ hÀn ole vielÀkÀÀn kesyyntynyt. HÀn elÀttÀÀ itsensÀ romu- ja lonkerokauppiaana ja tatuoijana. Rinnalleen hÀn on poiminut Goan-matkaltaan Arskan, itseÀÀn puolta nuoremman avomiehen.

Wilman edesottamukset ovat kiinnostaneet suomalaisia jo yli 40 vuotta. Wilma lukee elÀmÀntarinansa ÀÀnikirjaksi itse ja muistelee matkan varrelle osuneita suhteita, sairauksia ja kusettajia. VÀlillÀ hÀn on rakastanut elÀmÀÀ, vÀlillÀ paennut kuolemaa. Raivokkaan suorasukaisen mutta myös lempeÀn ja humoristisen kÀsittelyn saavat Wilman elÀmÀÀn keskeisesti vaikuttaneet henkilöt, olivat he sitten herroja tai narreja, managereita, julkkiksia, yritysjohtajia tai tv-pomoja. Kovimmin Wilma ruoskii kuitenkin itseÀÀn, ainoaa ihmistÀ, jota hÀn on koskaan pelÀnnyt.


Narrator: Wilma Schlizewski
Duration: