(742)

Hurjan hulluja satuja

audiobook & e-book


Kansa vaatii lisÀÀ Hulluja satuja!

Hulluja satuja, TÀysin hulluja satuja ja Hurjan hulluja satuja ovat valloittaneet kaikenikÀiset lukijat ja kuuntelijat. Kreisit tarinat villeistÀ vauvoista, oravaveljeksistÀ ja Kakkakikkareesta saavat kivipatsaankin kikattamaan. Lukijana rakastettu ja palkittu Eero Ritala.

Saduissa esiintyvĂ€t aiemmista kirjoista tuttujen hahmojen lisĂ€ksi mm. jörökarhut, jotka katsovat kerran vuodessa Karhuviisuja ja innostuvat itsekin diskoilemaan. EntĂ€s kun pehmoelĂ€imet jĂ€ttĂ€vĂ€t tylsĂ€n elĂ€mĂ€nsĂ€ ja lĂ€htevĂ€t metsÀÀn tapaamaan ihan oikeita elĂ€imiĂ€ – uhka vai mahdollisuus?

Villit vauvat Vuokko ja Keke ajautuvat ryöstĂ€jiksi, eivĂ€tkĂ€ Ă€idit taaskaan huomaa mitÀÀn. Kakkakikkareen rĂ€ppi kertoo kĂ€sien pesemisen tĂ€rkeydestĂ€: Jos et sĂ€ kĂ€siĂ€ kunnolla ennen ruokaa pese/ ja jos oot paikassa mĂ€kki tai hese / voi kĂ€ydĂ€ niin ettĂ€ / kohta sĂ€ oksennat vettÀ 

Paula Noronen tunnetaan supersuosittujen lastenkirjojensa lisÀksi monista humoristisista radio- ja televisio-ohjelmista. HÀnen aikuisille suunnatut Tarja Kulho -kirjansa ovat myös valloittaneet lukijat. Rakastettu nÀyttelijÀ ja koomikko Minna KivelÀ on tuttu mm. roolistaan KÀtevÀ emÀntÀ -sarjassa. Aiju Salminen on HelsingissÀ asuva kuvittaja ja sarjakuvapiirtÀjÀ. HÀnen rouhean humoristiset kuvituksensa sopivat mainiosti hulvattomiin satuihin.


Narrator: Eero Ritala
Duration: