(9)

Hvem er fjenden?

audiobook & e-book


"Hvem er fjenden?" er en barsk og afslørende krimi om unge kriminelle bander og grupperinger i Danmark og Sverige, som bekriger hinanden pü tvÌrs af landegrÌnser. Konflikten begynder, da en gruppe stjÌler hash fra en rockerbande.

I den øverste politiledelse taler man med to tunger, og landets justitsminister og andre folketingsmedlemmer har alle deres egne løsninger pü, hvordan en bandekrig skal stoppes. Det er noget, medierne kan bruge, og de har gyldne dage.

Imens er beboerne pü Nørrebro rystede. En af militÌrets helikoptere patruljerer over bydelen, og nattesøvnen bliver forstyrret. Gadens parlament styrer, og bedre bliver det ikke, da krigen fortsÌtter pü Amager og Vestegnen. Og i Malmø og Helsingborg er der ogsü flere bandekrige med mulige afstikkere til Danmark. Her spiller østeuropÌiske kriminelle en stor rolle.

Task Force One med Bjørn Agger, Nancy og kollegerne sendes pü gaden. Først skal Bjørn og Nancy hjÌlpe Station City med lidt oprydning i prostitutionsmiljøet, men pludselig eksploderer Storkøbenhavn med en lang rÌkke grove, udspekulerede forbrydelser og svinestreger ...

Erik Hauervig (f. 1949) var i mange ür ansat ved Københavns politi og arbejdede ti ür pü Vesterbros gader, hvor han mülrettet bekÌmpede prostitution og kvindehandel. I 2012 debuterede Erik Hauervig som forfatter med krimien "Det onde netvÌrk", som er baseret pü hans barske oplevelser som politimand i det københavnske natteliv.


Narrator: Morten Rønnelund
Duration: