(0)

Hvis du var min

E-book


Sverige, 1782. 16-Ă„rige Christina kommer fra en velstĂ„ende familie. Hendes far er ved at bygge en HerregĂ„rd i SvartĂ„ uden for Örebro, og hun har store drĂžmme for deres nye hjem. Hun elsker livet blandt hestene og naturen, men der bliver slĂ„et skĂ„r i glĂŠden, da hendes far sender hende til Stockholm for at finde sig en passende ĂŠgtemand. Der er nemlig et enkelt problem – Christinas hjerte banker allerede for Gustaf, murermesterens sĂžn hjemme i SvartĂ„.

I Stockholm bliver Christina introduceret for hoffet og kongefamilien, men hun lÊrer hurtigt, at hun ikke kan stole pÄ de mennesker, der omgiver hende. Snart bliver hun involveret i deres dramatiske og blodige intriger, som fÄr ÞdelÊggende konsekvenser for bÄde Christina selv og hendes familie 


Hvis du var min er fÞrste del i serien Den svenske herregÄrd, hvor vi fÞlger de kvinder, der har boet pÄ herregÄrden SvartÄ gennem tiden. Det er historien om deres kamp for retten til at bestemme over eget liv. Om stor kÊrlighed, kvindelist og magtspil i samfundets Þverste lag.

Pressen skriver:

”Christina Erikson kan virkelig fĂ„ fĂžlelserne i spil! Jeg har grinet hĂžjt, grĂŠdt og raset, mens jeg lĂŠste denne perle, der er perfekt doseret med historie, kĂŠrlighed og spĂŠnding. Hvis du var min er en virkelig vidunderlig rejse gennem tid og sted, og der er lagt op til en gribende fortsĂŠttelse af serien."

– @enboknagrakopparte

”Bogen indeholder det hele! Der er drama, romantik og stĂŠrke kvinder, der stĂ„r op for deres drĂžmme og livsvalg. Kloge magtspil, forelskelser, intriger og hemmeligheder. Alt dette gĂžr bogen sĂ„ spĂŠndende, at jeg ikke kunne lĂŠgge den fra mig."

– @bokblossa

”Dette er fþrste del af en léngere planlagt serie. Wow, siger jeg, her har vi noget at se frem til! Jeg elsker allerede denne serie efter at have lést fþrste bog. Den er vidunderlig!”

– @ebbas.boktips

”Det er en perfekt blanding af historie, romantik, hverdagsliv og drama."

– @malinsbokblogg

"Hele 5 hjerter."

– @Bokbesatt

”Alt fungerer; atmosféren og omgivelserne, det stérke plot, de levende karakterer og det skþnne sprog. Det eneste, der mangler nu, er de andre tyve bþger i serien! Jeg kan ikke vente med at mþde den vidunderlige Christina Sporre igen. Hvis du var min fortjener intet mindre end topkarakter!"

– @anna_bokmal