(4)

I baghaven - Insekternes Serengeti

audiobook


Har du nogensinde tĂŠnkt over, hvordan verden mon ville se ud, hvis du sĂ„ den fra strĂ„et i en grĂŠsplĂŠne? I Anders Kofoeds baghave er grĂŠsplĂŠnen en vild og frodig slette, hvor dyrerigets mest aktive arter – insekterne - vandrer, arbejder og slĂ„s. Og i den er vi gĂ„et pĂ„ jagt efter en ganske bestemt frĂžken, som alle kender. Men mĂ„ske viser det sig, at hun ikke er lige sĂ„ fornem og hjĂŠlpsom, som vi gik og troede? For i grĂŠsset udspiller der sig et blodigt trekanstdrama mellem hende, en pansret og rasende bulldozer, de nĂŠsten hjĂŠlpelĂžse bladlĂžs og den frygtede myremafia.

Mange af os tror, vi har mistet kontakten med naturen, men den er lige sÄ tÊt pÄ, som den altid har vÊret. For selvom du mÄske ikke lÊgger mÊrke til det, vrimler det med liv omkring dig. Men hvad ved du egentlig om alle de dyr, der kravler, kagler og springer rundt omkring dig?

\n

\nHar du for eksempel nogensinde tÊnkt over, om rotter griner, nÄr de bliver kildet, eller om du burde kysse en skrubtudse? Det har Anders Kofoed. Han er biolog og naturformidler, og han elsker at fortÊlle om al den natur, der er omkring os. I denne podcastserie tager han dig og hele familien helt tÊt pÄ naturen.

\n

Anders Kofoed er biolog og naturformidler, og han elsker at fortĂŠlle sjove, skĂžre, mĂŠrkvĂŠrdige men frem for alt sande historier om alt fra naturen. rnAnders Kofoed er kendt som fast naturekspert pĂ„ TV2 og har udgivet flere bĂžger, blandt andet opslagsvĂŠrket ’Anders Kofoeds store bog om naturen fra 2019.rn