(1)

I hundenes vold

audiobook


Jeg skulle have drÌbt ham lige pü stedet," tÌnker Art Keller, da han flere ür senere mindes sit første møde med Adån Barrera i en trÌningshal i Culiacån, Mexico. Dengang var Adån kun en splejset dreng og yngste skud pü stammen i Barrera-familien. Men netop den familie skulle blive drivkraften i sammenslutningen af de mexicanske klaner, Federación, som er hovedleverandør af den narko, der oversvømmer gaderne i USA. Den sammenslutning, som narkoagenten Art Keller skulle vie sit liv til at bekÌmpe.

Romanen er en stor og grum krønike om det amerikanske samfund og amerikansk udenrigspolitik gennem nÌsten 30 ür, fra dannelsen af Federación i 1970'erne over Iran-Contra-skandalen i 80'erne til de beskidte narkokrige i 90'erne. Scenen skifter fra Hell's Kitchen-kvarteret i New York over regeringskontorerne i Washington til den latinamerikanske jungle, Tijuanas gader og ørkenomrüderne i det sydvestlige USA.

I hundenes vold er en sindsoprivende spĂŚndende historie om kĂŚrlighed og hĂŚvn, politik og indflydelse, korruption og ĂŚre, og romanens omdrejningspunkt er den uhellige alliance mellem de latinamerikanske narkokarteller, mafiaen i USA og den amerikanske regering.

Don Winslow er sĂĽ god, at man nĂŚsten har lyst til at beholde ham for sig selv.

Ian Rankin

En født klassiker.

Guardian

Dette er Winslows hovedvÌrk og bør stü pü enhver krimielskers boghylde. Fremragende.

Independent on Sunday

Don Winslows Frankie Machines vinter fik Rosenkrantz-prisen for bedste krimi pĂĽ dansk i 2008.

Copyright Š 2005 by Don Winslow

Oversat af Allan Hilton Andersen (DOF) fra The Power of the Dog

Omslagslayout: Joyce Grosswiler. Omslagsbillede: Double Border Walls (Across from Tijuana, Mexico)

spÌndende bøger, narkotikasmugling, mafia, samfundsforhold, Mexico, USA, 1970-1979, 1980-1989, 1990-1999


Narrator: Peter Bøttger
Duration: