(0)

Indtil videre

E-book


"Hun er endnu sÄ ung at hun uspoleret mÄ bÊre deres hÄb, de andre som for lÊngst kun har den sidste udvej: den store gevinst i lotteriet eller den tipning som mange sÊtter deres ugentlige lid til uden nogensinde at have set et stadion. Hendes to hÄb danser nÊsten under blusen, mange smÄbÞrn pÄ fortovene bremser hendes gang, hun smiler ikke til dem, hun kender de smÄ sataner: kommer de hendes bedste nyloner for nÊr er hun parat til at sparke ungerne til side, bruger andre junglegÊngere mÄske ikke macheten?"

Henning Ipsens novellesamling "Indtil videre" bestĂ„r af korte glimt af danske skĂŠbner 1970‘erne. Til sammen udgĂžr de mange fortĂŠllinger og de vidt forskellige mennesker, der optrĂŠder i dem, et levende og nuanceret billede af et banebrydende Ă„rti.

Henning Ipsen (1930-1984) var en dansk forfatter, der skrev en lang rĂŠkke bĂžger blandt andet inden for genrerne roman, noveller, erindringer samt bĂžrne- og ungdomsbĂžger. Han debuterede som forfatter i 1956 med romanen "De tavse huse". I en Ă„rrĂŠkke var Henning Ipsen bog- og tv-anmelder for Jyllands-Posten, og han har endvidere skrevet manuskript til tv-serien "Regnvejr og ingen penge."