(33)

Ingen som dig

audiobook & e-book


Lucy og Joseph er som dag og nat. Ingen af dem sþger kérligheden, ingen af dem har gode erfaringer med samme – og ingen af dem ved, at de er hinandens bedste chance for at finde den igen.

En hverdagsbegivenhed kan godt vÊre livsÊndrende. Det er Lucy et levende bevis pÄ. Da hun mÞder Joseph bag disken hos sin lokale slagter i Nord-London ved hun, at hun ikke vil kunne slippe ham. Problemet er bare, at Lucy ikke ligefrem leder efter en kÊreste. Til gengÊld mangler hun en kompetent babysitter, og det kunne godt vÊre Joseph. SÄ hvorfor ikke invitere ham hjem?

Det andet, tredje, fjerde og femte problem er, at de er hinandens diametrale modsĂŠtninger: Lucy er en 41-Ă„rig folkeskolelĂŠrer og mor til to med en fortid, som hun ihĂŠrdigt prĂžver at glemme; Joseph er en 21-Ă„rig aspirerende DJ, som nebengesjĂŠft er som fodboldtrĂŠner og slagter, og som stadig bor hos sin mor og har hele livet foran sig. Forholdet er en tikkende bombe – men mĂ„ske er de begge to netop det, som den anden gĂ„r og mangler.

Hornbys nye roman er Hornby, nÄr han er bedst. Det er en fortÊlling om kÊrlighedens ustyrlige krÊft er, dens evne til at forene fraktioner og skubbe alle vores skeletter ud af skabet i ét stort ragnarok og mÄske, hvis man er heldig, til at vÊre bÄde overraskende og overrumplende.

Ingen som dig er en Þm, morsom og uimodstÄelig roman om det der adskiller os og det, som gÞr at vi ikke kan holde os fra hinanden.


Narrator: Iben Hjejle
Duration: