(0)

Innan Tredje riket

E-book


Innan Tredje riket Àr den första novellsamlingen i serien DjÀvulsland av författaren Aleksander Runge. Den bestÄr av fyra korta noveller om Nazityskland och de hemska hÀndelser som intrÀffade dÀr. Vi fÄr följa fiktiva karaktÀrers liv som pÄ ett eller annat sÀtt fÄr uppleva det helvete som skedde mellan 1933 och fram till andra vÀrldskrigets slut. NÄgra av de vÀrsta Ären i modern tid.

Vi fÄr följa karaktÀrer som fÄr utstÄ förföljelse, diskriminering, oförklarligt hat och till och med död. Vi fÄr följa karaktÀrer som pÄ olika sÀtt bevittnar hur Nazityskland blev det hemska och fruktade Tredje riket.

Hemskheterna i Nazityskland och dess ockuperade omrÄden började inte med krig och utrotning. Det började med förföljelse, diskriminering och hat som senare ledde till folkmord och det andra vÀrldskriget.

"Innan Tredje riket" Àr den första novellsamlingen i serien "DjÀvulsland" dÀr vi fÄr följa fiktiva karaktÀrers liv i olika skeden mellan 1933-1945. NÄgra av de vÀrsta Ären i modern tid. Vi fÄr följa dessa karaktÀrer som pÄ olika sett bevittnar hur Nazityskland blev det hemska och fruktade Tredje riket.