(5)

Inne- & utelekar (PDF)

E-book


EBOK, PDF-format

ISBN 9789188585110

Det fysiska spelet finns att köpa pÄ Adlibris, hÀr!

NÀr man Àr barn borde livet vara en enda stor lek. Ibland Àr det dock svÄrt att vÀlja bland alla olika tidsfördriv. DÄ kan man dra ett kort ur denna box!

HÀr i ryms 70 inne- och utelekar för barn frÄn tre Är och uppÄt. Utelekarna Àr mÀrkta med en sol, innelekarna med ett regnmoln. PÄ varje kort beskrivs en rolig lek, vilka förberedelser som krÀvs och hur man gör för att leka. Lekarna Àr ocksÄ illustrerade med bilder för att Àven de minsta ska förstÄ!

Gör leklivet enklare och roligare ha lekboxen redo vid nÀsta barnkalas, helgfika, utflykt eller regniga söndag!

Klara, fÀrdiga, lek: vÀlkommen till vÀrldens mest lekfulla box!

Recensioner:

"En kulturgÀrning. Faktiskt genialt att samla en kulturskatt som gamla lekar pÄ det hÀr sÀttet." Betyg: 4 av 5.

Folkbladet VĂ€sterbotten, 23 juni 2017

"Passar perfekt för barnkalaset (...) Bra tips pÄ mÄnga klassiska lekar, som fÄr bÄde gammal och ung att aktivera sig. Ett kul sÀtt att umgÄs, dÀr slumpen avgör vilken lek som gÀller (...)"

Totalt UmeÄ, 28 november 2015

"TvÄ högar med lekkort- en för vackert vÀder och en för regniga dagar. Lite av en chansning för förÀldrarna som inte vet vad för aktivitet man förvÀntas stÀlla up pÄ. Bra inspiration för dagar dÄ idéerna tryter! "

Betyg: 5 av 5

Uppsala Nya Tidning, 4 december 2015

"En guldgruva för trötta barn- och ungdomsledare!"

SmÄlandsposten, 5 december 2015

"Alla metoder som stimulerar till lek, inte minst nÀr den genomförs av barn och vuxna ihop, Àr av godo. Boxen Àr trevligt utformad och beskrivningarna Àr som regel tydliga och klara"

Tidningen Dagen, 3 december 2015

"Rolig och bra idé (...). Trots den lÄga ÄldersgrÀnsen Àr det inspirerande Àven för Àldre barn. Flera lekar funkar ocksÄ som sammarbetsövningar (...). Plus för medvetenhet genom könsneutral instruktionstext."

Folkbladet, 5 december 2015

"(...) I första hand för barn, men funkar för alla generationer. UtmÀrkt idébank till nÀsta barnkalas eller om slÀkten blir rastlös pÄ julafton!"

NorrlÀndska Socialdemokraten, 12 december 2015

"(...)MÄnga genomförbara, roliga lekar. Inne-& Utelekar Àr en klart vettig investering för dem vars kreativa del av hjÀrnan gÄr pÄ tomgÄng"

Wermlands Tidningen, 12 december 2015

"En box fylld med lekar (...). En del av klassikerna kÀnner vi igen, men hÀr finns Àven en del nytÀnk. Boxen kan vara ett stöd bÄde i förskolan och till förÀldrarna inför kalaset, utflykten eller lediga eftermiddagen med barnen."

Betyg: 5

GĂ€striklands Tidning, 18 december 2015

"En tjock fin lÄda med massor av lekar pÄ kort (...). En jÀttebra och rolig idé med lekar sÄ hÀr."

Tidningen förskolan, nr 10 2015