(0)

Jagten - Branden

audiobook


„MOR!" rĂ„ber Christian inde fra sovevĂŠrelset. „MOAR!" skriger han. Det er fĂžrst, da falckmĂŠndene lĂžfter hende op pĂ„ bĂ„ren, at hun vĂ„gner. Hun glipper med Ăžjnene og rĂ„ber fars navn og klynker, at han ikke mĂ„ slĂ„ hende ihjel. FalckmĂŠndene kigger pĂ„ hinanden. SĂ„ siger de, at de nok skal passe pĂ„ hende, at hun ikke skal vĂŠre bange, at hun er faldet om og

skal pÄ sygehuset. I virkeligheden hedder Johanne slet ikke Johanne. Og hendes bror, Christian Eriksen, har valgt sit navn efter fodboldspilleren af samme navn. De er pÄ flugt fra deres voldelige far, og mens de jagter et nyt liv, jagter faren dem. Lykkes det dem nogensinde at blive fri?

JAGTEN er en alvorlig, vigtig og medrivende serie om livet, nÄr det er svÊrt. Men det er ogsÄ en varm og vedkommende fortÊlling om venskaber, forelskelse og det at starte forfra.

Anne-Marie Donslund (fĂždt 1966) har skrevet en rĂŠkke bĂžger for bĂžrn og unge. Hun er cand.mag. i IdĂ©historie og Æstetik & Kultur og leder Forfatterskolen for Unge pĂ„ Midt- og VestsjĂŠlland.


Narrator: Jakob Svarre Juhl
Duration: