(9)

Juan och Rosalia : en kÀrlekshistoria

E-book


Barbro Lindgren och Eva Eriksson har tillsammans skapat nÄgra av vÄra största bilderboksklassiker. Vi Àr mÄnga som skrattat med Max, njutit av den vilda bebins Àventyr och grÄtit floder till Andrejs lÀngtan.

Boken om Juan och Rosalia Àr deras första gemensamma bok pÄ mÄnga Är. Det Àr en berÀttelse om Rosalia som Àlskar att dansa. Och om Juan som Àlskar Rosalia. Varje dag dansar Rosalia till orkestern under det stora trÀdet pÄ torget. Juan vill sÄ gÀrna lÀra kÀnna henne, men hur ska han fÄ hennes uppmÀrksamhet? Om han stÀller sig pÄ huvudet, hoppar över en buske eller klÀttrar Ànnu högre upp i trÀdet?

En dag nÀr Juan kommer till torget Àr Rosalia inte dÀr. Och fast han vÀntar, kommer hon inte. TÀnk om hon har kommit bort! Juan blir förtvivlad och bestÀmmer sig för att leta reda pÄ henne. Men var var det nu hon bodde?

Juan och Rosalia Àr en berÀttelse om den första stora kÀrleken.

Barbro Lindgren Àr Sveriges bilderboksdrottning och den enda svensk som mottagit det prestigefyllda ALMA-priset. Eva Eriksson Àr en av vÄra mest Àlskade illustratörer. Tillsammans har de Äterigen skapat bilderboksmagi!