(4)

Klimahistorier

audiobook & e-book


Bliver vi reddet af teknologien? HjĂŠlper det at sortere sit affald og kĂžbe genbrugstĂžj? Hvordan lĂŠrer vi at leve bedre med og i naturen?

Otte af landets stÞrste forfattere og formidlere er gÄet sammen med Klimaministeriet og Politikens Forlag om at skabe en helt ny antologi bestÄende af syv noveller og en illustreret historie, der hver isÊr tager livtag med vor tids stÞrste udfordring: klimakrisen.

FÄ forfatternes bud pÄ, hvordan en bÊredygtig fremtid ser ud, eller hvordan et dystopisk scenarie med stigende temperaturer pÄvirker mennesker pÄ hele kloden. Klimaministeriets fagfolk har stillet deres viden til rÄdighed for at klÊde forfatterne bedst muligt pÄ, nÄr de skildrer hver sit billede af vores liv under den grÞnne omstilling.

Hvad indebÊrer det at vÊre menneske under klimakrisen, hvordan Êndrer de grÞnne tiltag fremtidens samfund, og hvordan rummer ny teknologi potentielt lÞsningen pÄ klimakrise? TÊnk videre og lad dig inspirere til selv at engagere dig i klimakampen sammen med Klimaministeriet og Politikens Forlag.