(2)

Kongernes konge

E-book


Wilbur Smiths to mest magtfulde familier mødes igen i denne lÌngeventede selvstÌndige fortsÌttelse til bestselleren Solens sejr.

Penrod Ballantyne og hans forlovede, Amber Benbrook, gür gennem Cairos gader i 1888. De er lykkelige og opfyldt af drømme om deres fÌlles fremtid, men drømmene knuses, da en jaloux ekskÌreste kommer imellem dem.

Amber rejser til Abessinien sammen med sin tvillingesøster, Saffron, og hendes eventyrlystne mand, Ryder Courtney, pü jagt efter lykken. De begiver sig ud pü en farefuld fÌrd til Addis Ababa, hvor de bydes velkommen af den magtfulde hersker Menelik II, Kongernes konge. Men Italien har planer for Abessinien, og der florerer rygter om en invasion. Tilbage i Cairo søger en knust Penrod trøst i byens opiumhuler. Han reddes af sin gamle ven, Lorenzo, som nu er i den italienske hÌr, og da Lorenzo tilbyder ham at slutte sig til den militÌre indsats, slür Penrod til.

En storm er pĂĽ vej, og Penrod og Amber befinder sig pĂĽ hver deres side af invasionen - kan de nogensinde finde deres vej tilbage til hinanden mod alle disse odds?