(2)

Kurs mod afgrunden

audiobook & e-book


NĂ„r et menneske, vi elsker, pludselig forsvinder, er fantasien det eneste, vi har tilbage.

En dag pakker Anna sin kuffert uden at fortĂŠlle nogen, hvor hun skal hen, eller hvorfor hun rejser – hun siger bare, at hun snart er hjemme igen. Da hun gĂ„r om bord pĂ„ et fly, forestiller hun sig, at denne rejse vil give hende mulighed for at tĂŠnke over sit liv. En kvinde pĂ„ vej til de 40, journalist og alenemor. Hun har ingen anelse om, at hun snart vil figurere pĂ„ listen over forsvundne personer.

Hjemme har hun efterladt sin 6-Ärige datter Lily, sin bÞsseven Paul, der er Lilys papfar, og sin bedste veninde, den excentriske Estella. Da Anna ikke kommer tilbage, finder de pÄ vage formodninger, indtil de en dag med forfÊrdende klarhed ser i Þjnene, at hun muligvis aldrig vender hjem.

Mens Annas nĂŠrtstĂ„ende plages af forestillinger om, hvad der kan vĂŠre hĂŠndt, er Anna pĂ„ rejse i mĂžrket – i Ă©t scenario er hun pĂ„ en dĂždsensfarlig, erotisk opdagelsesrejse, i et andet er hun offer for en vildtfremmed mands bizarre og voldelige, seksuelle fantasier.

Kurs mod afgrunden sÊtter spÞrgsmÄlstegn ved vore forestillinger om, hvad der er sandt og ved de historier, vi finder pÄ for at give vores liv mening.


Narrator: Bolette SchrĂžder
Duration: