(18)

Lasilinnan salaisuus

audiobook & e-book


Helsingin liepeillÀ sijaitsee Lasilinnan huvila, jonka historia ulottuu aina ensimmÀistÀ maailmansotaa edeltÀviin vuosiin saakka. Vaikka paikka toimii nykyisin kylpylÀnÀ, huvila ja sen ympÀristö eivÀt ole menettÀneet salaperÀisyyttÀÀn. Kun siis erÀÀnÀ pÀivÀnÀ alueen puistoa hoitavan puutarhurin kimppuun hyökÀtÀÀn, epÀilykset herÀÀvÀt. Kuka haluaisi satuttaa kyseistÀ vanhusta, joka myös ainoana henkilönÀ tuntee Lasilinnan vÀrikkÀÀn historian? TÀmÀn salapoliisi Klaus Karma aikoo selvittÀÀ.

Outsiderin eli Aarne Haapakosken rikosromaani Lasilinnan salaisuus on jÀnnitystarina mysteerien ystÀville. Teos on osa Outsiderin Karma-sarjaa, jossa seikkailee arkkitehti-salapoliisi Klaus Karma.

Klaus Karma on ÀlykÀs ja omaperÀinen arkkitehti, joka on kunnostautunut myös salapoliisina. Karma-sarjassa hÀn seikkailee rikosten ja murhamysteerien maailmassa 1900-luvun alun Suomessa.

Aarne Viktor Haapakoski (1904–1961), joka tunnettiin kenties parhaiten nimellĂ€ Outsider, oli suomalainen kirjailija ja toimittaja. Yli 2500 tarinaa uransa aikana kirjoittanut Haapakoski kĂ€ytti runsaasti eri salanimiĂ€. HĂ€nen tunnetuimpiin teoksiinsa lukeutuvat muun muassa Kalle-Kustaa Korkin seikkailut ja Pekka Lipposen seikkailut, joita julkaistiin 1940-luvulta lĂ€htien.


Narrator: Teemu MĂ€kinen
Duration: