(0)

Lester, Lester!

audiobook & e-book


"Da hun senere vender tilbage til stuen, kan hun ikke se Lester nogen steder. Samtidig er der en knÌgt, der rüber noget op om at hans dame er forsvundet. Og sü kan man jo godt lÌgge to og to sammen og regne lidt i potenser og gü over og trøste den forsmüede: Du er ikke den første, der stür i den situation. Lester har en hel del opløste parforhold pü sin samvittighed."

"I Lester, Lester!" følger vi en gruppe gymnasieelever med vidt forskellig baggrund, der pü hver sin müde søger en mening med tilvÌrelsen. De bliver voksne sammen, udvikler sig igennem deres interne forhold, venskab og fjendskab. SÌrligt pigen Mickys forelskelse i den charmerende, men flygtige Lester er i fokus i Lene Baggers bog, der efterfølges af ungdomsromanen "Idioterne", hvor vi følger de samme mennesker, efter de er fÌrdige med gymnasiet, og deres liv udvikler sig i hver sin retning...

Lene Bagger er en dansk forfatter, der har udgivet en lang rÌkke romaner og ungdomsbøger. Flere af Lene Baggers bøger er skrevet til lÌsesvage unge og voksne, og nogle kan ogsü bruges til danskundervisning af udlÌndinge.


Narrator: Fritze Von Hedemann
Duration: