(0)

Luft under vingerne. En biografi om Susanne Larsen

E-book


Dette er en biografi om en usĂŠdvanlig kvinde med et usĂŠdvanligt livs-og karriereforlĂžb. Susanne Larsen forlod tidligere i Ă„r SAS efter en karriere, der strakte sig over 40 Ă„r sammesteds. Men dette er fĂžrst og fremmest historien om privatpersonen Susanne Larsen.

Susanne Larsen blev fÞdt for 60 Är siden i et arbejderhjem pÄ Amager. Ind imellem blev hjemmet grundet faderesn sygdom oplÞst og bÞrnene sendt pÄ bÞrnehjem. Som sekstenÄrig bliver Susanne gravid, og som 17-Ärig er hun enlig mor til en lille pige. I 1979 bliver Susanne gift (med sin nuvÊrende mand gennem 30 Är), og samme Är fÄr hun endnu en datter, som blev fÞdt normal men som grundet en hjerneblÞdning kort efter fÞdslen blev stÊrkt psykisk handicappet. Alligevel pÄbegyndte Susanne samme Är en uddannelse. Da var hun allerede ansat i SAS hvor hun skulle blive i 40 Är, senest som administrerende direktÞr.

Det har vÊret et hÄrdt og travlt liv, rigt pÄ store udfordringer og glÊder. Men arbejdslivet havde sin pris, og for nogle Är siden gik Susanne ned med stress. Den oplevelse skulle blive et vendepunkt i hendes liv; som en direkte konsekvens heraf udddannede hun sig sidelÞbende med topposten i SAS til gestaltterapeut og fik for fÞrste gang bearbejdet sin turbulente fortid.

Susanne Larsen arbejder nu inden for frivilligt arbejde og som mentor for tre yngre erhvervskvinder. Hendes brÊndende engagement skal ogsÄ ses som en kommentar til den individualistiske tid vi lever i, og som ligger fjernt fra hendes egen baggrund. Og forude venter en ny, spÊndende udfordring, som fÞrst kan afslÞres samtidig med bogens udgivelse!