(0)

Med blodet som band

E-book


TvÄ unga kvinnor hittas mördade i Mariehamn och kriminalkommissarie Ulla Johansson tvingas in i en utmanade kamp mot klockan. Utan ledtrÄdar och med spÀnningen hÀngande i luften kÀmpar hon för att avslöja den mystiske mördarens identitet. En desperat utredning tar sin början, dÀr varje steg kan ha ödesdigra konsekvenser.

Samtidigt som Johansson sliter med mordutredningen kastas vi tillbaka till Är 1838. En familj flyttar till Föglö frÄn Helsingfors. DÀr tvingas de bygga upp sina liv bland mÀnniskor som rotat sig pÄ ön i Ärhundraden. De svÄra förhÄllandena splittrar familjen och en av sönerna ger sig av. Historien vÀvs samman med det hemska nutidsdramat, och hemligheter frÄn det förflutna hotar att kasta ljus över nutidens mörka mysterium.

"Med blodet som band" Àr den fristÄende tredje delen i den fÀngslande deckarserien om kriminalkommissarie Ulla Johansson.

Mikael Paasikivi (född 1957) Ă€r en företagare och deckarförfattare med anknytning till bĂ„de Finland och Sverige. Hans böcker tenderar att prĂ€glas av ett brett historieintresse och den unika miljön pĂ„ Åland, dĂ€r han tillbringat sina somrar sedan 1963.