(2)

Mennesket Piet Hein

audiobook & e-book


Der findes fĂ„ danskere, der i levende live er blevet sĂ„ berĂžmte – ogsĂ„ i udlandet – som grukmageren, opfinderen, designeren, videnskabsmanden og filosoffen Piet Hein. Men hvordan var det private menneske bagved den berĂžmte figur? Det giver vennen gennem mange Ă„r, skipper Mogens Frohn Nielsen, os her et indblik i, nĂ„r han tegner et varmt, vittigt og meget levende portrĂŠt af Piet Hein. Skipper har ofte sagt, at Piet Hein var en af de stĂžrste gevinster i hans livs lotteri, og det tror man pĂ„, nĂ„r man har lĂŠst denne hjertevarme beskrivelse af et ikke gnidningsfrit, men inderligt og respektfuldt venskab.

Bogen "Mennesket Piet Hein" rummer nogle meget personlige og kÊrlige skildringer af Piet Hein. Det er skildringer, som er gennemsyret af skippers forstÄelse for og pÄstand om retten til at vÊre anderledes.

Mogens Frohn Nielsen (1935-2010) var en dansk forfatter, foredragsholder og illustrator. Han er isÊr ogsÄ kendt som skipper pÄ skoleskibet Fulton, hvor han gjorde det til en livsmission at fÄ adfÊrdsvanskelige drenge pÄ ret kurs. Mogens Frohn Nielsen har bÄde skrevet krimier, debatbÞger, romaner og erindringer om tiden pÄ Fulton.