(68)

Merkitty mies

audiobook & e-book


NeljÀtoistavuotias Marie Anne Lawson on varakkaan perheen villi tytÀr. ErÀÀllÀ retkellÀÀn Marie Anne kompastuu ja satuttaa nilkkansa. HÀnet pelastaa rokonarpinen mies, joka tunnetaan "merkittynÀ miehenÀ". Marie Anne kuitenkin sÀikÀhtÀÀ pelastajaansa niin paljon, ettÀ pyörtyy.

Kuluu vuosia ennen kuin Marie Anne törmÀÀ pelastajaansa uudestaan Lontoon kaduilla. Tapaamista ennen Marie Anne on kokenut tragedian: hÀn oli muuttanut Lontooseen opiskelemaan pianon soittamista, mutta kaikki ei sujunut niin kuin oli suunniteltu.

"Merkitty mies" on Catherine Cooksonin vuonna 1996 julkaistu romaani.

Catherine Cookson (1906–1998) oli englantilainen kirjailija. HĂ€n julkaisi uransa aikana miltei sata romaania. HĂ€nen ensimmĂ€inen romaaninsa "Katie – kaidan tien kulkija" julkaistiin vuonna 1950. Cooksonin romanttisia kirjoja on myyty yli 100 miljoonaa kappaletta. Kirjoja on kÀÀnnetty yli 20 kielelle.

Cooksonilla itsellÀÀn oli työlÀistausta. HÀnen historiallisissa rakkausromaaneissaan ei kuvata ylhÀisöÀ, vaan sankarittarilla on yleensÀ vaatimaton tausta. Hahmot kuitenkin taistelevat paremman elÀmÀn puolesta.


Narrator: Anna Kiuttu
Duration: