(215)

Miisan kaksoisaxel

audiobook & e-book


"Miisan kaksoisaxel on jokaisen taitoluistelijan toivekirja, mutta se avaa myös meille faneille uusia nÀkökulmia vaativan ja ihanan lajin sisÀlle. Suosittelen lÀmpimÀsti!"

- Leena Lehtolainen

ElÀmÀ on pelkkÀÀ luistelua! SeitsemÀsluokkalainen Miisa on harrastanut luistelua pienestÀ pitÀen. Uuden Miisa-kirjasarjan pÀÀhenkilö joutuu lujille niin jÀÀhallilla kuin sen ulkopuolellakin.

Miisalta sujuvat jo muut kaksoishypyt, mutta vaikein, kaksoisaxel, ei ota onnistuakseen. Hyppy pitÀisi oppia, jotta voisi edes haaveilla Suomen mestaruudesta. Miisasta tuntuu siltÀ, ettÀ kaikki muut ovat parempia ja samoin tuntuu ajattelevan valmentaja. Edes paras ystÀvÀ ei tunnu ymmÀrtÀvÀn Miisaa, vanhemmista puhumattakaan.YlÀkoulussa vastaan ovat tulleet uudet haasteet, kuten Anton-niminen poika, joka on oudon kiinnostunut Miisasta ja hÀnen harrastuksestaan. Miisa huomaa hÀmmentyneenÀ pohtivansa olisiko parempi lopettaa taitoluistelu kokonaan.

Henna Helmi Heinonen (s. 1981) on 33-vuotias SeinÀjoella asuva viiden lapsen Àiti ja psykologi. HÀnen aikuisille suunnattu esikoisromaaninsa Veljen vaimo ilmestyi 2011. Perheen arkea vÀrittÀÀ luistelu, sillÀ tyttÀret harrastavat taitoluistelua ja heidÀn kaksivuotias pikkuveljensÀ puolestaan haaveilee jÀÀkiekkoilijan urasta.


Narrator: Kaisa Happonen
Duration: