(3)

MIND THE GAP LONDON (PDF)

E-book


EBOK, PDF-format

ISBN 9789187397554

Mind the gap innehÄller hundratals anledningar till varför vi Àlskar London. I den hÀr reseguiden kommer du inte att finna adressen till Big Ben eller öppettiderna pÄ Madame Tussauds, du kommer inte bli tipsad om vaktbytet pÄ Buckingham Palace eller vilken tid pÄ Äret du bör besöka London Zoo.

IstÀllet berÀttar vi om hemliga barer bakom bokhyllor, innanför kylskÄpsdörrar och laundromater. Vi tipsar om pizzerian inhyst i en klassisk dubbeldÀckare, om paraplyaffÀren för gentlemÀn, om cyberpunkaffÀren med UV-lysande klÀder och om livsfarlig zombiejakt pÄ gatorna. Vi guidar dig till Londons brandkÄrsmuseum, rock n'roll-hotell, restaurangen med operett till efterrÀtt, herrekiperingen som klÀr James Bond, lönnpuben med detektiver frÄn 1930-talet och snabbköpet för monster och andra krÀk. Detta och mycket, mycket annat finner du i denna hemliga, annorlunda guide till London - staden som har allt du nÄgonsin kan önska dig.

Recensioner:

"Allt frÄn lönnkrogar till knÀppa museer!"

Bokspegeln, nr 7, 2016

"I Mind the gap - en annorlunda reseguide finns tipsen för den som vill upptÀcka Londons mer udda vinklar och vrÄr."

Karin Persson, TT, 7 augusti 2014

"HÀr saknas berömdheter som Big Ben och Buckingham Palace. IstÀllet listas Londons mÄnga udda sevÀrdheter. De Àr ordnade i kategorier som Pittoreska pubar, Annorlunda affÀrer och LÀskiga London, istÀllet för geografiskt. (...) Arbetet med att fÄ fram 200 matstÀllen, butiker och sevÀrdheter Àr imponerande. Dessutom Àr det kul med frÄgesport pÄ uppslagen."

Dagens nyheter, 27 mars 2016

"Allt frÄn lönnkrogar till knÀppa museer!"

Bokspegeln, nr 7, 2016 [Mind The Gap] "för den som vill komma hem och berÀtta om ett annorlunda London."

Aftonbladet Resa, 26 mars-22 april 2014

"Ticket har kommit över en annorlunda reseguide till London med nya spektakulÀra tips som guidar dig till dolda pÀrlor och ovanliga platser du inte trodde fanns och som dina vÀnner garanterat inte har 'Instagrammat' frÄn."

Maria Gertell, Ticket.se, 3 april, 2014

[I Mind The Gap] "tipsas om Londons mest egenartade upplevelser i respektive genre. Typ krogen som Àr gömd bakom ett skynke lÀngst inne i en klÀdbutik, diverseaffÀren pÄ "Alice i Underlandet"-tema eller firman som ordnar stadsrundturer med kultbilen Mini Cooper."

Allt Om Resor, Expressen bilaga, 4-14 april 2014

"Med Mind the Gap kan du uppleva London pÄ nytt. FÄ adresserna till butiken som sÀljer designklÀder till din fyrbenta kompis, till baren dÀr du kan rappa för en gratis öl, eller restaurangen dÀr du Àter i mörker. För förstagÄngsresenÀren men Àven för den som har tröttnat pÄ Buckingham Palace och Piccadilly Circus. HÀr fÄr du tips om Londons alla okÀnda och udda guldkorn."

Johanna Jackson, Vagabond, nummer 4 2014

"Boken tipsar om sÄdant som kanske inte Àr sÄ vÀlkÀnt för alla turister. Museet för flÀktar, affÀren som sÀljer julattiraljer Äret om, tebutiken med högkvalificerade teimportörer..."

Boktips i Allers, nummer 44, 23 oktober 2014

"Tips om hemliga hotell, pizzerian inhyst i en klassisk dubbeldÀckare, mystiska museer, gammaldags godisaffÀr frÄn sagornas vÀrld, osynliga oaser om du vill bort frÄn bru