(40)

Monenkirjavia kuvitelmia

audiobook & e-book


Tee itsestÀsi mestariajattelija -kirjan tekijÀ kÀsittelee uudessa teoksessaan todellisuuden olemusta.

MistÀ todellisuutemme muodostuu? Maailmasta vain puolet on totta ja loput tarua: ennakkokÀsityksiÀmme, nÀkökulmiamme ja ajatuksiamme siitÀ, miten asioihin suhtaudutaan.

Lauri JÀrvilehto kertoo filosofiaan ja tieteelliseen tutkimukseen nojaten, miten tulkitsemme maailmaa ja kokemusta. Perustaa ihmetyksellemme hÀn etsii niin filosofian klassikoista kuin viime aikojen lÀpimurtotieteestÀ. Monenkirjavia kuvitelmia kÀsittelee todellisuuden ja tarinan rajankÀyntiÀ, uskonnon ja tieteen kamppailua, unien ja unelmien merkitystÀ elÀmÀssÀ ja maailman tulevaisuudennÀkymiÀ. Miten ymmÀrrÀmme maailmaa ja koemme asioita arkielÀmÀssÀ? MissÀ kulkee unen ja todellisuuden raja? EntÀpÀ unen ja valveen?

Lauri JÀrvilehto, FT, on sarjayrittÀjÀ, tietokirjailija, muusikko, filosofi ja viiden lapsen isÀ. HÀn on ollut perustajana neljÀssÀ yrityksessÀ, joista viimeisin, pelioppimisstartup Lightneer, kerÀsi kansainvÀlisiltÀ ja kotimaisilta sijoittajilta lÀhes viisi miljoonaa euroa riskirahoitusta. JÀrvilehto toimii Suomen Unicefin, Lightneerin ja Filosofian Akatemian hallituksissa ja luennoi maailmanlaajuisesti oppimisesta, ajattelutaidoista ja työn tulevaisuudesta.


Narrator: Jussi Puhakka
Duration: