(0)

Mord uden adresse

E-book


Kriminalassistent Wexford skal opklare mordet pÄ en midaldrende kvinde, hvis lig bliver fundet i udkanten af hans lille by Kingsmarkham. Kvinden er fÞdt i byen, men bor i London, og Wexford beslutter sig for at tage dertil for at finde ud af mere om ofret. Men der er ingen, der kender hendes adresse i London. Faktisk er der ingen, der rigtig ved noget om hende, og efterhÄnden gÄr det op for Wexford, at indtil de fandt hendes lig, eksisterede hun ikke officielt. Hvem var hun? Hvordan kunne hun leve sit liv uden nogen formel identitet? Det gÄr snart op for Wexford, at den anonyme kvindes liv var usÊdvanligt pÄ et utal af mÄder.

Wexfordserien er en rÊkke krimier skrevet af den verdenskendte krimiforfatterinde Ruth Rendell, der har kriminalassistenten Reginald Wexford som hovedperson og fÞlger ham i hans jagt pÄ kyniske kriminelle og maniske mordere.

Ruth Rendell (1930-2015) var en britisk forfatter, der primÊrt var kendt for sine krimiromaner, og i sÊrdeleshed for romanserien om kriminalassistent Reginald Wexford og hans makker, Mike Burden. Rendell bidrog i sÊrlig grad til krimigenren ved hjÊlp af sine psykologiske thrillere, og det psykologiske satte hun i endnu hÞjere grad fokus pÄ i sit forfatterskab under pseudonymet Barbara Vine, hvorved krimigenren blev fravalgt.