(0)

Mosteren : et liv med udfordringer

E-book


Dagmar Andreasen (1920-2006) stod i spidsen for Rynkeby og var medlem af Folketinget. Hendes selvbiografi, Mosteren, udkom oprindeligt i 1998. Bogen er en engageret og foretagsom kvindes erindringer skrevet med lune og med sans for de detaljer, der har vĂŚret med til at forme personligheden.

Dagmar Andreasen var ikke kun kvinden, som fik hele Danmark til at drikke Ìblemost. Hun stod ogsü som eksponent for den stÌrke kvinde, der har sine meningers mod i forretningslivet og i Folketinget. Gennem tre bøger og utallige foredrag var hun med til at kaste sagligt lys over alternative helbredelsesmetoder og usynlige dimensioner.

I bogen ser hun tilbage pü sin opvÌkst pü Fyn i en familie med driftige aner og stÌrke vÌrdinormer. Hun fortÌller om en sund og aktiv ungdom med rejser, arbejde og dygtiggørelse og om tiden pü Hem Odde, hvor hun blev mor. Om hvordan Rynkeby voksede fra hjemmemosteri til storvirksomhed, om de begivenheder, som førte hende ind i politik. Og om en pensionisttilvÌrelse fuld af nye udfordringer.