(0)

Murha toimituksessa

audiobook & e-book


Kun pÀÀtoimittaja murhataan, tarvitaan jÀlleen Kaarina Riikosen pettÀmÀtöntÀ uutisvainua.

Viikko-lehden toimitus ajautuu kaaokseen, kun pÀÀtoimittaja löytyy kuolleena lenkkipolun varrelta. Muutosneuvottelujen ja irtisanomispelon keskellÀ toimittaja Kaarina Riikonen ryhtyy tutkimaan tapausta pelastaakseen uransa ja selvittÀÀkseen totuuden.

Kaarinaa ei pidÀttele mikÀÀn, kun hÀn yhdistÀÀ voimansa kokeneen rikostoimittajakollegansa kanssa. Mukana tutkimusten kÀÀnteissÀ on myös charmikas rikosylikomisario Anton Koivunen. Jokainen johtolanka paljastaa uuden salaisuuden: onko julman teon takana kosto, kateus, vallanhimo vai huumebisnes? Löytyykö syyllinen toimituksesta? Kuka kantaa niin suurta kaunaa, ettÀ kykenee murhaan?

Murha toimituksessa on kutkuttava arvoitusdekkari, joka vie lukijan rikosten, rakkauksien ja salaisuuksien pyörteisiin Helsingin syksyisissÀ maisemissa. Kaarina kulkee vaarallista polkua kohti paljastuksia, jotka voivat muuttaa kaiken.

Murha toimituksessa on Marja Aarnipuron viihdyttÀvÀn ja vauhdikkaan Kaarinan Riikonen ratkaisee -dekkarisarjan kahdeksas, itsenÀinen osa.

”Marja Aarnipuron teoksessa [Kuolema catwalkilla] on kiiltĂ€vĂ€paperisten lehtien ja perinteisen etsivĂ€dekkarin vetoa.” - Helsingin Sanomat

Marja Aarnipuro (s. 1960) on kirjailija ja Apu-lehden pÀÀtoimittaja. HÀnet tunnetaan viihdyttÀvistÀ ja vauhdikkaista dekkareistaan, joiden pÀÀhenkilönÀ seikkailee ikÀkriisin keskellÀ kipuileva naistoimittaja. Kaarina Riikonen ratkaisee -dekkarisarjan lisÀksi Aarnipuro on kirjoittanut kolme tietoteosta itsekin sairastamastaan rintasyövÀstÀ.