(2)

Murkens: Luminen nujakka

audiobook & e-book


Riemukas tarina tÀynnÀ tunne- ja kaveritaitoja!

Maaret Kallion ja Susanna Ruuhilahden kirjoittamassa satutietokirjasarjassa kohdataan monenlaisia tunteita ja opitaan, miten pinnaa saa pidemmÀksi ja suuttumuksen sulamaan.

Tuhiksella on TAAS mennyt hermot. PienellĂ€ tuhatjalkaisella on tuhat kenkÀÀ laitettavana jalkaansa ja kova kiire ulos leikkimÀÀn! Kun Tuhiksen lumipallo rikkoo muiden rakentaman hienon linnan, on Murkensin vuoro leimahtaa. Alkaa kunnon lumisota, mikĂ€ on herkĂ€lle Hentolalle aivan liikaa


Maaret Kallio ja Susanna Ruuhilahti kuvaavat erilaisia tunteita ja temperamentteja asiantuntevasti ja suurella sydÀmellÀ. Vaikka vÀlillÀ tulisi erimielisyyksiÀ, kulkee tarinan pohjavireenÀ ystÀvyys ja tunne luottamuksesta. Julia Savtchenkon runsas nelivÀrikuvitus on huikaisevan satumainen ja riemukas.

”Voi miten ihana kirja onkaan! JĂ€nnittĂ€vĂ€ tarina, mielenkiintoiset henkilöt ja taidokasta tunnetaitokasvatusta tarinan keinoin.” @vakaopevinkkaa

Maaret Kallio on tunnettu kouluttajapsykoterapeutti ja tietokirjailija. HÀnen kirjojaan on myyty yhteensÀ jo lÀhes 200 000 kappaletta.

Susanna Ruuhilahti on vÀkivaltatyön ja seksuaaliterveyden asiantuntija, logoterapeutti (LIFŸ) ja tietokirjailija.

Julia Savtchenko on helsinkilÀinen kuvataiteilija, kuvittaja ja lastenkirjailija.


Narrator: Maija Lang
Duration: