(52)

Myynnin psykologia

audiobook


Haluatko tietÀÀ salaisuuden, jolla voit saada asiakkaan huomion kolmessa sekunnissa ja sulattaa hÀnen sydÀmensÀ? Olet juuri löytÀnyt avaimet menestykseen.

Tervetuloa tutustumaan myynnin psykologian maailmaan ja kirjaan, joka muuttaa kĂ€sityksesi myynnistĂ€ ja vuorovaikutuksesta. Kirjoittaja Mika D. Rubanovitsch, myyntityön David Copperfield, paljastaa teoksessaan mikĂ€ todella tekee henkilöstĂ€ huippumyyjĂ€n ja miten temppu tehdÀÀn – mitÀÀn salaamatta.

Vaikuttamisen psykologiaa on tutkittu jo yli sata vuotta, mutta sen oppeja ei ole hyödynnetty myynnissÀ lÀheskÀÀn tÀysimÀÀrÀisesti. TÀmÀ kirja heittÀÀ sinut suoraan syvÀÀn pÀÀtyyn. Esirippu aukeaa ja seisot paljaana asiakkaasi edessÀ. MitÀ teet? Kirjassa kÀsitellÀÀn myös mitÀ verhon takana pitÀÀ tapahtua ollaksesi valmis valloittamaan yleisösi.

Opit yhdistÀmÀÀn psykologiset taidot myynnin tekniikoihin ja hyödyntÀmÀÀn niitÀ taikurin lailla myyjÀnÀ ja asiakkaana. Saat avaimet myynnin psykologisten lukkojen avaamiseen ja opit ymmÀrtÀmÀÀn asiakkaita syvemmin, jotta voit tarjota heille parhaan mahdollisen kokemuksen jokaisessa ostopolun vaiheessa. Kirja paneutuu myyntitilanteiden psykologiaan ja vuorovaikutukseen ulottumalla asiakkaan alitajuntaan. NÀin voit ymmÀrtÀÀ ostajan motiiveja ja ohjata myyntitapahtuman kulkua haluamaasi suuntaan.

“Myynnin psykologia: temppu ja miten se tehdÀÀn” on opas myynnin ja vuorovaikutuksen mestareille ja sellaisiksi haluaville. Usko myynnin taikuuteen ja anna tĂ€mĂ€n kirjan auttaa sinua valloittamaan yleisösi!