(0)

Onda aningar

E-book


Dean och Wally Thornburg rÄnar banken i Silvertown, nÄgra vÀktar dör under rÄnet. Bröderna gör allt för att hÄlla sig undan polisen. Vinsterna blir enorma om de inte Äker fast. De frestas att göra Ànnu en stöt. Det finns Ànnu mer pengar att hÀmta.

Utredaren Jimmy Banks jobbar hÄrt för att sÀtta dit de skyldiga. Ska han lyckas? Hans misstankar stÀrks efter ett fynd. Han Àr sjÀlv övertygad om deras skuld, men har han bevis nog?

Ginos Bar. HĂ€r samlas folk för att prata dricka och Ă€ta gott. Jukeboxen spelar gammal god 50–60-tals musik. Det Ă€r hĂ€r man löser vĂ€rldsproblemen. En lugn och trevlig oas i allt kaos runtomkring.

Greg Wader, polischef har ansvaret för att de anstĂ€llda gör sitt jobb, men alla gör inte som han sĂ€ger. NĂ„gra polismĂ€n befinner sig pĂ„ fel sida om lagen. Evan Kingsley, skadereglerare pĂ„ det stora försĂ€kringsbolaget. Hans bilfĂ€rd den dĂ€r kvĂ€llen blir inte som han hade hoppats


Joe Forelli en ung medlem i den lokala maffian. Han fÄr ett erbjudande han inte kan tacka nej till av Bossen. Ett farligt uppdrag. Kravet Àr att han hÄller sig undan polisen efterÄt.

John Pluzk jobbar fortfarande kvar som polis. Hans hĂ„rda arbete mot de kriminella gĂ„r inte som han hoppats. Han bevittnar ett bankrĂ„n och han fĂ„r i uppdrag att köra de gripna rĂ„narna till polisstationen nĂ„gra mil bort. De kommer inte fram till stationen


Det hÀr Àr den andra boken i serien om Silvertown. Men historien Àr

inte slut hÀr. FortsÀttning följer!