(47)

Palaneen talon salaisuus

audiobook


Viisi EtsivÀÀ ja Vainukoira taas vauhdissa!

Enid Blytonin Salaisuus-sarja on viihdyttÀnyt nuoria lukijoita jo vuosikymmeniÀ. Nyt suosittu sarja julkaistaan vihdoin uudelleen ÀÀni- ja e-kirjoina.

ErÀÀnĂ€ pimeĂ€nĂ€ iltana tapahtuu pienessĂ€ Peterwoodin kylĂ€ssĂ€ kummia. Vanhan, kiukkuisen herra Hickin työhuonerakennus palaa poroksi, ja kaikki siellĂ€ olleet arvokkaat paperit tuhoutuvat. Tuhopolttoa – sillĂ€ sellaiseksi tapaus paljastuu – ryhtyvĂ€t turhantĂ€rkeĂ€n kylĂ€poliisin ohella tutkimaan myös paikalle osuneet toimekkaat ystĂ€vykset Larry, Kris, Riki, Bes, Pulla ja Nono. KĂ€y ilmi, ettĂ€ herra Hickin puutarhassa on rikosiltana ollut todellinen kansainvaellus, ja salapoliisitoimisto Viisi EtsivÀÀ ja Vainukoira saa pinnistÀÀ kaiken kekseliĂ€isyytensĂ€, ennen kuin arvoitus lopulta ratkeaa heidĂ€n omaksikin Ă€llistyksekseen.

Salapoliisitoimisto Viisi etsivÀÀ ja Vainukoira on aina ensimmÀisenÀ ratkaisemassa salaisuuksia ja etsimÀssÀ johtolankoja, kun Peterwoodin kylÀssÀ tapahtuu kummia. Toimiston nokkelat salapoliisit Larry, Riki, Bes, Kris, Pulla ja Nono-koira penkovat tapauksia, ja konstaapeli Goon tekee kaikkensa pÀÀstÀkseen eroon lapsista, jotka pistÀvÀt nenÀnsÀ joka paikkaan!

Enid Blyton (1897–1968) oli yksi 1900-luvun luetuimmista ja menestyneimmistĂ€ lasten- ja nuortenkirjailijoista ja UNESCOn laatiman listauksen mukaan maailman kaikkien aikojen kÀÀnnetyin lastenkirjailija. HĂ€nen valtava tuotantonsa kĂ€sittÀÀ yli 800 teosta, joista Suomessa ovat tunnetuimpia Viisikko-, Seikkailu-, SOS-, Salaisuus- ja Arvoitus-sarjat.


Narrator: Emma Louhivuori
Duration: