(51)

Palermotien taivaallinen laulu

audiobook & e-book


Palermotien taivaallinen laulu on elÀmÀnmyönteinen ja mieleenpainuva romaani vuosisadan rakkaustarinan metsÀstyksestÀ ja siitÀ, miten jatkaa eteenpÀin suurista menetyksistÀ huolimatta.

Riemukkaasti pirskahtelevassa romaanissa kolme sukupolvea asuu saman katon alla Amagerin saarella Kööpenhaminan kupeessa. Kirjassa vieraillaan myös Pariisin oopperassa ja Sowalskaja-sirkuksessa Pietarissa. Lumoava maagisen realismin elementeillÀ maustettu perhesaaga on kiihkeÀ rakkaudenjulistus taiteen ja musiikin puolesta.

Annette Bjergfeldt (s. 1961) on tanskalainen taiteellinen monilahjakkuus. HÀn on paitsi kirjailija myös palkittu ja Grammy-ehdokkaaksi valittu laulaja-lauluntekijÀ, kuusi levyÀ julkaissut artisti, kuvataiteilija ja tunnettu laulunkirjoittamisen opettaja. HÀn jÀrjestÀÀ usein musiikkityöpajoja vangeille ja kehitysvammaisille lapsille. Bjergfeldtin musiikin ymmÀrrys hehkuu hÀnen melodisessa ja lyyrisessÀ proosassaan.

Lukijoiden ja kriitikoiden sydÀmet valloittanut Palermotien taivaallinen laulu oli ehdolla arvostetun Martha-palkinnon, Mofibo-palkinnon ja BogForumin esikoisromaanipalkinnon saajaksi. Kirja ylsi tanskalaisten bestseller-listojen ykkössijalle, ja sen kÀÀnnösoikeudet on myyty 17 maahan.


Narrator: Karoliina Kudjoi
Duration: