(1)

Pigekammeret

audiobook & e-book


Pigekammeret er en uforglemmelig og hjerteknugende fortĂŠlling om vor tids tjenestepiger, om stĂŠrkt sĂžsterskab og uventet venskab – og om at turde kĂŠmpe for det, man Ăžnsker sig og tror pĂ„.

SÞstrene Dolly og Tala er langt vÊk hjemmefra. I Singapores brÊndende hede mÄ de slide fra morgen til aften for rige familier fra Vesten for at kunne sende penge hjem til deres egne familier i Filippinerne.

Dolly mÄ leve med savnet af sin lille datter, Mallie, men det er Dolly en trÞst, at den lÞn, hun tjener som tjenestepige, vil sikre Mallie uddannelse og et bedre liv end det, hun selv har haft.

Tala, derimod, er ved at have fÄet nok af det hÄrde slid og er oprÞrt over de historier, hun hÞrer fra de andre filippinske tjenestepiger. SÄ da en anonym blogger begynder at give gode rÄd pÄ nettet om, hvordan man bedst holder sin tjenestepige i kort snor, mÄ Tala trodse frygten for at blive deporteret og gÄ til modangreb.

Jules er ogsÄ langt vÊk hjemmefra. Hun har forladt sit job som jordemoder hjemme i England for at flytte til Singapore med sin mand. Her forsÞger hun at fÄ sig en ny omgangskreds, men Jules har svÊrt ved at finde sin plads blandt de privilegerede vestlige kvinder i byen, og mÞdet med Dolly og Tala bliver en sand ÞjenÄbner for hende.

Pressen skriver:

»Engelske Fiona Mitchell har begĂ„et en bĂ„de underholdende, vedkommende og anbefalelsesvĂŠrdig roman 
 sikke en debut.«

– Sþndag