(5)

Postkort fra Europa

audiobook


Er du klar til en hed ferieflirt?

Tag med de fire veninder Thea, Ida, Caroline og Stephanie pÄ deres livs sommerferier i Europa. PÄ hede sommerdage og endnu hedere nÊtter fÞlger vi de fire kvinder, som aldrig kommer til at glemme sommerens ferie.

Ida ankommer til Kreta uden sin kuffert. Kun ifÞrt venindens alt for lille bikini render hun ind i den sexede bar- og restaurantejer Christos. En sommerflirt i baren bliver til en hed nat pÄ en yacht.

Thea efterlader sit kontorjob for en weekend, men efter mĂždet med den spanske Luis bliver hun aldrig den samme. Strandflirt bliver til ferieforelskelse, og Thea udforsker sider af sig selv, hun havde glemt eksisterede.

At arbejde som hushjÊlp i en millionÊrvilla pÄ Mallorca for sommeren er ikke til at modstÄ. Stephanie takker ja, men hun vidste ikke, at huset ogsÄ kommer med et styk charmerende og sexet rigmand. Endnu en fristelse der ikke er til at modstÄ.

Caroline er bryllupsplanlĂŠgger for sin bedste veninde. Tiden optil og under brylluppet tilbringer Caroline blandt andet sammen med den hjĂŠlpsomme, franske Jean-Luc. Hun kaster sig ud i at opleve fuldbyrdet og ĂŠgte joie de vivre.

Kan man slukke sine lyster, nÄr fÞrst de er blevet vakt?


Narrator: Aya Kristensen
Duration: