(0)

Puslespillet bind 3

E-book


Den mĂžrke skikkelse:

KriminalinspektÞr Kelman fÄr en ny sag om en seriemorder pÄ bordet, da en rÊkke kasseassistenter bliver myrdet rundtomkring i landet.

Kelman skal sammen med betjenten Collin gennemgÄ en lang rÊkke mistÊnktes alibier, alt imens antallet af ofre stiger.

Samtidig har advokaten HC fÄet et sÞskendepar som klienter, et par, som ikke vil godtage politiets forklaring om, at deres mor dÞde af naturlige Ärsager pÄ det plejehjem, hvor hun boede.

Kidnapningen:

Da advokaten HC bliver hentet af en mand i en hvid Golf, en chauffĂžr ifĂžrt en brun jakke og en hue, er der ingen, som lĂžfter et Ăžjenbryn.

Efter en rum tid gÄr det dog op for Kelman og Collin, at de har at gÞre med en reel kidnapning af HC, og nu er det sÄ op til dem og deres kollegaer at finde frem til HC og hans kidnapper, inden det er for sent.

Uddrag af bogen

Bente gik over til sin cykel, efterfulgt af en mÞrk skikkelse i en lang frakke med en mÞrk hÊtte over hovedet. Det eneste, man tydeligt kunne se, var de klare blÄ Þjne, nÄr lyset fra gadelygterne vendte den rette vej. Da Bente havde lÄst sin cykel op, fornemmede hun, at hun ikke var alene, sÄ hun vendte sig hurtigt om, i hÄb om at se en af sine andre kollegaer, men det eneste, hun sÄ, var skikkelsen pÄ godt en meter og halvfjerds, med en skinnende kniv i hÄnden.

»Oh gud!« udbrÞd hun som det sidste, inden hun mÊrkede den lange kniv pÄ vej ind i sin mave. I et kort sekund fÞlte hun en varme i kroppen, som hurtigt blev aflÞst af kulde og derefter ingenting.